Tuesday, April 26, 2011

Invited Competition | Sports Centre | Wels | Austria | K2 Architektur


Exteriors and interiors correspond with each other. The fitness rooms have direct visual and visual link to the River Traun. Turn, -, climbing and tennis court are glazed generously. The north side hall roof is a tectonic elevation of the sports field and to the stand. It is sport set compatible.

The functional areas of the new halls are spatially separated and individually playable. The central staircase connects them horizontally and vertically. Thus, a simplified external use of the new premises is possible. Optionally, the new building will be directly connected underground to the old building.
The new halls are not a mere addition to the stock. Take care of the historic ambience and is one urban revitalization on the banks of the River Traun.....more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Now: Feed Icon