Saturday, December 17, 2011

O2 Headquarters | Slough | United Kingdom | TP Bennet


The commission, won through a design competition, to design a new link building and heart for the O2 campus in Slough, drew on tp bennett’s strengths in architecture, interior design and planning. The project also included the fit-out of a newly-constructed office building and the refurbishment of an existing building. Though driven by the functional need to form a connection between these buildings, the link building has an identity of its own and provided an opportunity for O2 to reflect its brand values and to create an enjoyable and responsive workplace for 2,000 staff. The 63m long, three storey link block is deliberately sculptural in form and reflects the “bold, open, clear” brand......more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Now: Feed Icon