Wednesday, August 3, 2011

Hispasat Headquarters | Madrid | Herreros Arquitectos


The project arises from the need to respond to gaps in use and operation of an existing building and to internal problems of radiation and illumination generated by the current façade. The project requires the re-use and re-distribution of operational areas, district offices and its institutional zones. This is resolved with glass screens of varying degrees of opacity, colors and designs that create a new artificial landscape of outer space. The façade is resolved with a second skin which consists of modules of 5mm sheet-aluminum paneling, with perforations varying in density according to lighting needs for comfort and energy dissipation in relation to heat gains and radiation.......more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Now: Feed Icon