Sunday, March 13, 2011

The Expansion Of Public School | Miranda de Ebro | Burgos | Spain | A3GM Arquitectos

The building has a spacious lobby from which you access directly to the multipurpose room and, through a broker, the other rooms and service spaces. The lobby has a void that runs vertically and space that blends with the ornamental use of light.

The program includes three classroom teachers' needs, a multipurpose classroom, office, toilets, bathroom cabinets and storage facilities of different materials. And abroad, porches and a playground.

It has been arranged at the office and multipurpose room, more public, near the entrance, to facilitate their operation and ensure the privacy and the privacy of classrooms.

The porches are directly linked to the gaps and access classrooms protecting them from weather and from direct solar radiation. The services are developed near the classroom area to minimize the circulation......more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Now: Feed Icon