Wednesday, December 14, 2011

Taastrup Theatre Renovation and Extension | Taastrup | Denmark | COBE


The project for the extension and renovation of Taastrup Theatre seeks to improve the communication of the building with its environment – a social housing neighborhood. Formally we were commissioned to improve the energy consumption of the 1970s local community theatre in the Copenhagen neighborhood of Taastrup. Yet, we use this opportunity to improve the general appeal and functionality of the building by introducing a second (insolating) theatre curtain around the rough concrete structure. The new facade is conceived as a translucent curtain of acrylic prisms elegantly embracing the existing building, and creating a new open foyer and arrival area............more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Now: Feed Icon